İzmit Belediyesi’nin Yaz Dönemi Yüzme Eğitimleri Başladı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 05:50

İzmit Belediyesi’nin Yaz Dönemi Yüzme Eğitimleri Başladı

İzmit Belediyesi’nin Yaz Dönemi Yüzme Eğitimleri Başladı
Son Güncelleme :

30 Haziran 2022 - 9:43

109 views

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi’ kapsamında düzenlediği yaz dönemi kurslarında ilk yüzme dersi bugün başladı.

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi’ kapsamında düzenlediği yaz dönemi kurslarında ilk yüzme dersi bugün başladı.

Proje kapsamında İzmit Belediyesi kapalı yüzme havuzunda, 7-14 yaş arası çocuklar, uzman antrenörler eşliğinde iki ay boyunca haftada iki gün yüzme eğitimi alacak. Eğitimler, salı–perşembe ve çarşamba–cuma olmak üzere iki grup şeklinde verilecek.

Yüzme eğitimleri altı antrenör ve bir cankurtaran eşliğinde başlarken, toplamda bin 100 kişi eğitimlerden faydalanacak. Bir ayın sonunda temel yüzme eğitimini geçen çocuklar, İzmit Belediyespor Yüzme Takımı’na girebilme şansı elde edecek. Takıma seçilen çocuklar, lisanslı sporcu olarak yarışmalara katılıp hem Kocaeli’yi hem de İzmit’i il dışında temsil edecek.

Kaynak: ANKA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam