Kartepe Belediyespor Kulübü İzcileri At Biniciliği Merkezi’nde Eğitim Aldı ve Sokak Hayvanları Merkezi’ni Ziyaret Etti - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 06:08

Kartepe Belediyespor Kulübü İzcileri At Biniciliği Merkezi’nde Eğitim Aldı ve Sokak Hayvanları Merkezi’ni Ziyaret Etti

Kartepe Belediyespor Kulübü İzcileri At Biniciliği Merkezi’nde Eğitim Aldı ve Sokak Hayvanları Merkezi’ni Ziyaret Etti
Son Güncelleme :

27 Mayıs 2024 - 7:26

94 views

Kartepe Belediyespor Kulübü’nün izci grubu, son olarak At Biniciliği Merkezi’nde eğitim aldı. Eğitim sırasında izciler, atların bakımı ve yönetimi gibi pek çok konuda bilgi edindiler ve aynı zamanda ata binmenin keyfini yaşadılar. Kartepe Belediyesi’nin uzman personelleri eşliğinde gerçekleşen etkinlikte, izciler atlarla olan etkileşimlerini artırdılar. Etkinlik sonunda öğrendiklerini pekiştirmek için heyecanla atlara bindiler.

Kartepe Belediyespor Kulübü izcileri, At Biniciliği Merkezi’ni gezdikten sonra Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi Rehabilitasyon Merkezi’ni de ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldılar.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam