Kartepe’de Çocuklar Doğa Kampında Buluştu: Başkan Kocaman’ın Katılımıyla Keyifli Anlar - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 07:06

Kartepe’de Çocuklar Doğa Kampında Buluştu: Başkan Kocaman’ın Katılımıyla Keyifli Anlar

Kartepe’de Çocuklar Doğa Kampında Buluştu: Başkan Kocaman’ın Katılımıyla Keyifli Anlar
Son Güncelleme :

23 Mayıs 2024 - 7:32

108 views

Kartepe Belediyespor İzcilik Kulübü tarafından düzenlenen kamp etkinliği, Derbent Kamp Merkezi’nde çocukları doğayla buluşturdu. İki gün süren etkinlikte çocuklar çeşitli aktivitelerle eğlendi. Programa katılan Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, çocuklarla bir araya gelerek sohbet etti ve eğlencelerine ortak oldu. Başkan Kocaman, izciliğin önemine vurgu yaparak, “İzcilik, kamp ateşi yakmaktır” dedi.

Kocaman, Kartepe Belediyesi İzci Kulübü’nün 62 izci ve 4 lideriyle doğada izciliğin temellerini pratikte öğrendiğini belirtti. Ayrıca cesur ve çalışkan izcilerin sertifika törenine katılarak her birini tebrik ettiğini söyledi.

Başkan Kocaman, 17-19 Mayıs 2024 tarihlerinde düzenlenen 1. aday izci kampında başarılı çalışmalarıyla öne çıkan Zeynep Taşkın, Yasemin Yarukluk, Nefes Ağdeniz, Ayşegül Işık, Muhammed Yuşa Yıldıra ve Samet Şimşek’e başarı belgelerini takdim etti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam