Kocaeli’de Taşımacılık Denetimleri Hız Kesmiyor: 7 Bin 25 Araç Kontrol Edildi - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 11:13

Kocaeli’de Taşımacılık Denetimleri Hız Kesmiyor: 7 Bin 25 Araç Kontrol Edildi

Kocaeli’de Taşımacılık Denetimleri Hız Kesmiyor: 7 Bin 25 Araç Kontrol Edildi
Son Güncelleme :

29 Mayıs 2024 - 9:35

75 views

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin taşımacılık denetimleri hız kesmiyor. Şimdiye kadar 7 bin 25 araç denetlendi. Toplu taşıma araçları, ticari taksiler, personel ve okul servis araçları mevzuatlara uygun şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Ulaşım Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü’ne bağlı denetim ekipleri, vatandaşların güvenli yolculuk yapmasını sağlamak için özel halk otobüsleri, ticari taksiler ve korsan servisler de dahil olmak üzere araçları düzenli olarak denetliyor. Denetimler, emniyet ve jandarma ekipleri ile koordineli olarak yürütülüyor.

Denetimlerde araç sürücülerinin belediye tarafından verilen şoför kartları, güzergah izin belgeleri, araç temizliği ve kalkış saatlerinin uygunluğu gibi kriterler kontrol ediliyor. 2024 yılı içinde 44 servis aracına korsan servis uygulaması yapıldı ve UKOME tarafından güzergah ihlali yapan araçlara işlem yapıldı. Ayrıca, 153 Çağrı Merkezi’nden gelen 14 bin 596 şikayet ekipler tarafından sonuçlandırıldı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam