Körfez’te Doğa Yürüyüşleri: Gençler Zor Anlar Yaşadı, Keyifli Dakikalar Geçirdi - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 07:07

Körfez’te Doğa Yürüyüşleri: Gençler Zor Anlar Yaşadı, Keyifli Dakikalar Geçirdi

Körfez’te Doğa Yürüyüşleri: Gençler Zor Anlar Yaşadı, Keyifli Dakikalar Geçirdi
Son Güncelleme :

27 Mayıs 2024 - 7:27

93 views

Körfez’de doğa yürüyüşleri başladı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve beraberindeki Başkan Yardımcıları, lise öğrencileri ve okul idarecileri ile birlikte Taşköprü’den başlayan yürüyüşe katıldılar. Yürüyüş öncesinde katılımcılara çorba ikram edildi ve parkur boyunca su dağıtıldı. Kutluca köyünden başlayan ve Çoban Geçidi Kanyonu boyunca devam eden yürüyüş boyunca gençler, Körfez’in saklı kalmış güzelliklerini keşfettiler ve bol bol fotoğraf çektirdiler. Zorlu anlarda bile bazı öğrenciler suya girerek keyifli anlar yaşadılar. Yürüyüş sonrasında Başkan Söğüt, gençlerle öz çekim yaparak, her hafta farklı parkurlarda düzenlenen etkinliklere tüm hemşehrileri davet etti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam