Adaylığımı çekmem için baskı yapılıyor! – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

26 Ekim 2024 - 15:26

Adaylığımı çekmem için baskı yapılıyor! – En Kocaeli

Adaylığımı çekmem için baskı yapılıyor! – En Kocaeli
Son Güncelleme :

18 Ekim 2024 - 3:54

Büyütmek için resme tıklayın

Konuyla ilgili yeni bir açıklama yapan Gökmen Hastürk adaylıktan çekilmesi için kendisine baskı yapıldığını söyledi.

“ASLA GERİ DÖNMEYECEĞİZ”

Hastürk, “Yapılan bütün baskılara rağmen istifa etmeyip davamız için sonuna kadar çalışacağız. Halkımız ve partimiz için birçok projeler, planlar yaptık. Ekibimle beraber bayrağı teslim aldıktan sonra yapacağımız işlerle dillerden düşmeyeceğiz. Canımızla kanımızla çıktığımız bu yoldan asla geri dönmeyeceğiz…! Baskılara rağmen geri adım atmayacağız, davamızda karalıyız. Buna kimse engel olamaz.

“YEDEK MECLİS ÜYELERİ İSTİFA ETTİLER”

Bizler muhalif değiliz. Bizler vatanına, partisine ömrünü adamış kişileriz. Darıca AK Parti yedek meclis üyeleri yapılan bu baskıya karşı istifa ederek yanımda olduklarını hissettirdiler. Daima yanımızda olan destek veren dava arkadaşlarım ve halkıma teşekkür ederim. Güveninizi boşa çıkarmayacağım” ifadelerini kullandı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.