Ali Yerlikaya’nın yerine Mustafa Şen gelecek – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

26 Ekim 2024 - 17:25

Ali Yerlikaya’nın yerine Mustafa Şen gelecek – En Kocaeli

Ali Yerlikaya’nın yerine Mustafa Şen gelecek – En Kocaeli
Son Güncelleme :

18 Ekim 2024 - 10:05

Büyütmek için resme tıklayın

AK Parti’de ilçe kongreleri yarın Kartepe ile başlıyor. Uzunçiftlik Düğün Salonu’nda saat 11.00’de başlayacak kongreye Genel Merkez Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı, Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri katılacak.

YERLİKAYA GELMİYOR

Öte yandan bir gün sonra, pazar günü yapılacak Darıca İlçe Kongresi ise Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanı, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen’in katılımıyla gerçekleşecek. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın ise deprem bölgesinde incelemelerde bulunduğu, bu nedenle kongreye katılamayacağı açıklandı. Darıca İlçe Kongresi pazar günü saat 11.00’de Bağlarbaşı Spor Salonu’nda olacak.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.