Anadolu Otoyolu’nda zincirleme kaza: 4 yaralı – Kocaeli Gazetesi - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

24 Ekim 2024 - 15:11

Anadolu Otoyolu’nda zincirleme kaza: 4 yaralı – Kocaeli Gazetesi

Anadolu Otoyolu’nda zincirleme kaza: 4 yaralı – Kocaeli Gazetesi
Son Güncelleme :

11 Ekim 2024 - 0:08


Anadolu Otoyolu’nda zincirleme kaza: 4 yaralı


Anadolu Otoyolu’nda zincirleme kaza: 4 yaralı

Haber albümü için resme tıklayın

Kaza, Anadolu Otoyolu Sakarya geçişi Hendek ilçesi mevki İstanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücülerinin isimleri henüz öğrenilemeyen 34 DFA 940 plakalı Audi marka otomobil, 34 CRF 435 plakalı otomobil, 34 HUH 743 marka otomobil ve bir tırın karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kazanın haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, sağlık, polis ve Sakarya Arama Kurtarma ve Yangın Timi (SAKTİM) ekipleri sevk edildi. Adrese ulaşan sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Kaza sebebi ile bir süre trafik yoğunluğunun oluştuğu İstanbul istikameti, araçların kaldırılması ile normal seyrine döndü. Polis konuya ilişkin inceleme başlattı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.