“Ankaragücü maçı çok zorlu olacak” – Kocaeli Gazetesi - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

28 Ekim 2024 - 01:36

“Ankaragücü maçı çok zorlu olacak” – Kocaeli Gazetesi

“Ankaragücü maçı çok zorlu olacak” – Kocaeli Gazetesi
Son Güncelleme :

23 Ekim 2024 - 4:00

“RAKİBE İLK YARIDA FIRSAT VERMEDİK”

Ümraniyespor galibiyeti ile ilgili Sağlam, takımın rakibe fazla fırsat tanımadığına dikkat çekti: “İlk devrede rakibin bir kez dışarı giden şutu var, başka da tehlike yaratamadılar. Özellikle ilk yarıda birkaç pozisyonumuz oldu ama kalecinin marifeti burada ön plana çıktı. İkinci yarıda da pozisyonlar bulduk ama İstanbulspor maçındaki gibi net fırsatlar yaratamadık. Bu, maçta kendi eleştirimizi yapmamız gereken bir nokta. Rakibin açıklarını daha iyi değerlendirebilirdik.”

“TAKIM OLGUSU VE BERABER OYNAMA ALIŞKANLIĞI ARTIYOR”

Takımın sezon başından bu yana gelişim gösterdiğini belirten Sağlam, “Sezon başında takımın büyük kısmı yeniydi. 11’in 8-9 oyuncusu yeni olan bir takım olarak zamanla daha iyi olacağımızı biliyorduk. Her geçen gün oyuncular birbirini daha iyi tanıyor ve sisteme adapte oluyor. Mükemmel değiliz, ama birlikte oynama alışkanlığımızın her hafta geliştiğini görebiliyoruz,” ifadelerini kullandı.

“ZORLUKLARA RAĞMEN MÜCADELE ETTİK”

Sezon başından itibaren pek çok zorlukla karşılaştıklarını belirten Sağlam, “9 haftalık süreçte bir takımın başına gelebilecek her türlü olumsuzluğu yaşadık. Hakem hataları, üst üste kırmızı kartlar, eksik oyuncularla oynamak gibi ciddi sıkıntılarla mücadele ettik. En önemli oyuncumuz Markao’nun da henüz tam olarak takıma katılamaması bu süreçte bizi zorladı. Ama tüm bu zorluklara rağmen bugün puan anlamında istediğimiz noktadayız. Alt grupla aramızdaki puan farkını koruduk,” diyerek mevcut durumlarından memnun olduklarını dile getirdi.

“REHAVETE KAPILMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Sağlam, zirvede olmanın getirdiği rehavete kapılmama gerektiğini vurgulayarak, “Sezonun henüz dörtte biri bitti. Kazandık, zirvede kalıyoruz ama rehavete kapılmanın bir anlamı yok. Önümüzde çok zorlu maçlar var ve bu ligin doğası gereği her takım her takımı yenebilecek güçte. Özellikle disiplinsizlik ve gevşeklik, bizim için çok ağır sonuçlar doğurabilir. Bu yüzden daha çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz,” dedi.

“TARAFTARIMIZDAN DESTEK BEKLİYORUZ”

Taraftarın desteğinin bu süreçte kritik olduğunu belirten Sağlam, “Oyuncularımız ellerinden geleni yapıyor ve her hafta daha iyi performans gösteriyorlar. Ama bazı oyunculardan henüz istediğimiz katkıyı alamadık. Özellikle sakatlıktan dönen Markoa, Ahmet’in gol orucunun devam etmesi ve diğer eksiklerimizle ilgili taraftarımızdan destek bekliyoruz. Bu oyuncular bizimle birlikte yarışa devam edecek ve taraftarımızın onlara sahip çıkması çok önemli. Özellikle zor maçlarda, onlardan faydalanacağız,” diyerek taraftarlara çağrıda bulundu.

ANKARAGÜCÜ MAÇI ÇOK ZORLU OLACAK”

Son olarak Sağlam, Ankaragücü maçı öncesinde takımla ilgili olumlu bir tablo çizdi: “Ankaragücü, bu ligin şampiyonluk adaylarından biri. Zorlu bir mücadele olacak ama biz de hazırız. Takım moral olarak çok iyi durumda ve son haftalardaki mücadeleci oyun anlayışımızı sahaya yansıttığımız takdirde, Ankaragücü’nü de yenip yolumuza devam edebiliriz. Herhangi bir sakatlık sorunumuz yok ve Markao’nun da yavaş yavaş takıma katılması sevindirici. Bu zorlu süreçte şehrin de desteği artıyor ve inşallah Ankaragücü maçıyla güzel günler yaşamaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam