Başkan Durul ayaklandı, Ertuğrul Sağlam ile toplantı yaptı – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

25 Ekim 2024 - 07:26

Başkan Durul ayaklandı, Ertuğrul Sağlam ile toplantı yaptı – En Kocaeli

Başkan Durul ayaklandı, Ertuğrul Sağlam ile toplantı yaptı – En Kocaeli
Son Güncelleme :

13 Ekim 2024 - 6:36

Büyütmek için resme tıklayın

Trendyol 1.Lig’de mücadele eden Kocaelispor 8 hafta sonra liderlik koltuğuna oturmuş ve milli araya moralli girmişti. 8 maçta 16 puan toplayan temsilcimizde başkan, yönetim ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam toplantı yaptı.

BAŞKAN, YÖNETİM VE HOCA MEMNUN

Geçtiğimiz günlerde ayağından enfeksiyon kapan Başkan Recep Durul’un tedavi süreci bitti. Yeniden ayaklanan Recep Durul çalışmalara hızlı bir şekilde katıldı. Temsilcimizin bu akşam Pendikspor ile özel maçta yapacağı karşılaşma öncesi 8 haftanın değerlendirmesi yapıldı. Başkan ve yönetimi, Ertuğrul hocayla yaptıkları toplantı sonrasında hatıra fotoğrafı çektirdi. Kocaelispor’un 2 aylık periyottaki başarısı fotoğrafa yansıdı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.