Biz bu yola çıkarken birinciliği hedefledik – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Ekim 2024 - 13:28

Biz bu yola çıkarken birinciliği hedefledik – En Kocaeli

Biz bu yola çıkarken birinciliği hedefledik – En Kocaeli
Son Güncelleme :

21 Ekim 2024 - 10:05

Haber albümü için resme tıklayın

Açıklanan sonuçlara göre KOÜ İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencileri Fatıma Serra Eray ve Ömer Arslanboğa, Dijital İçerik Yönetimi kategorisinde “Mısra Kültür ve Sanat (@misrakultursanat)” isimli Instagram sayfası ile katıldılar. T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un da katıldığı törende, Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri ikincilik ödülünün sahibi oldu.

”BİZ BU YOLA ÇIKARKEN BİRİNCİLİĞİ HEDEFLEDİK”

Eş zamanlı olarak Gazetecilik bölümü öğrencileri olan Nafia Tuğçe Okur ve Uygar Çağan Ulusan, katıldıkları 34. Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması’nda yazılı haber ve haber araştırma kategorisinde finalist olma başarısı elde ettiler.  ” Köy Değil Kırsal Mahalle: İneğinizi Satmak Zorundasınız!” adlı haber ile finale kalan öğrencilerimiz, “Biz bu yola çıkarken birinciliği hedefledik.” dediler. Genç iletişimciler bu süreçte okulun uygulama birimlerinin ve güçlü eğitim kadrosunun da desteklerini aldıklarını belirterek ödülleriyle buluşacakları günü bekliyorlar.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.