CHP Kartepe Gençlik Kolları’ndan Büyükakın’a not! – Kocaeli Gazetesi - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

25 Ekim 2024 - 07:28

CHP Kartepe Gençlik Kolları’ndan Büyükakın’a not! – Kocaeli Gazetesi

CHP Kartepe Gençlik Kolları’ndan Büyükakın’a not! – Kocaeli Gazetesi
Son Güncelleme :

13 Ekim 2024 - 8:40

Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Kitap Fuarı ‘nın konukları bu yıl maliyetini unutturdu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kitap Fuarı’na bu yıl Abdullah Çatlı’nın kızından Atatürk Düşmanı Yusuf Kaplan’a Menzil için para toplayan Serdar Tuncer’den Cumhuriyet despotizmdir diyen Ihsan Süreyya Sırma’ya kadar skandal isimler katılıyor. Gelen yayınevlerinin çoğunluğunun muhalif seslerden uzak tarikat ve cemaat bağlantılı yayınların da dikkat çektiği fuar kentte beklediği ilgiyi de görmediği konuşulanlar arasında.

CHP Kartepe Gençlik Kolları'ndan Büyükakın'a not!

FUARDAN NUTUK ALDILAR

Konuya ilişkin CHP Kartepe Gençlik Kolları Başkanı Av. Doğukan Karabaş bir açıklamada bulundu. Başkan Karabaş “İl Gençlik Örgütü Yöneticilerimiz Yasin Ertuğ ve Bedirhan Mustak, İlçe Gençlik Örgütü Başkanımız Av. Doğukan Karabaş ve yöneticilerimiz ile birlikte Kocaeli 14. Kitap Fuarını ziyaret ettik. Ziyaretimiz sırasında Kartepe’mizin değerlerinden Gülseren Delibaş hocamızın standına uğradık. Hocamız, özellikle ortaokul ve lise gençliği için sadeleştirilmiş olarak hazırladığı Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümsüz eseri Nutuk’u bizlere imzalayarak hediye etti. Hediyesi için teşekkür ederiz.

CHP Kartepe Gençlik Kolları'ndan Büyükakın'a not!

TAHİR’E NOT

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kitap fuarında; tarikat stantları, ne dediğini bilmeyen toplumun bir kesimini aşağılayan, milletin değerlerine yakışıksız benzetmeler yapan şahısların fuara gölge düşürdüğünü gözlemledik.Neyse ki Tahir Bey, fikirlerimizi belirtmemiz için bir köşe düşünmüş(!) Biz de bu köşeye notumuzu bıraktık, umarız kendisine ulaşır.

BULUNDURULMAMASINI…

Notta Karabaş “”Bir sonraki fuarda; Cumhuriyetimize yakışan, laik ve çağdaş yayınevi sayısının arttırılmasını, Atatürk’e hakaret eden, Cumhuriyet düşmanlarının fuarda bulundurulmamasını talep ederiz.”dedi.

CHP Kartepe Gençlik Kolları'ndan Büyükakın'a not!

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.