Çift değil tek liste olacak! – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

26 Ekim 2024 - 15:23

Çift değil tek liste olacak! – En Kocaeli

Çift değil tek liste olacak! – En Kocaeli
Son Güncelleme :

18 Ekim 2024 - 2:53

Büyütmek için resme tıklayın

AK Parti geçtiğimiz Eylül ayında 4 bin 800 delegesini belirleyerek ilçelerde kongre sürecine girmişti. Cumartesi günü ise Kartepe’de ilk kongre heyecanı yaşanacak. Ancak gözler şimdiden Pazar günü yapılacak olan AK Parti Darıca İlçe Kongresi’ne çevrildi.

AK PARTİ ŞAKAR DEDİ AMA

Her zamanki gibi kongrelerini tek listeli olarak gerçekleştirmek isteyen AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı, Darıca’da mevcut ilçe başkanı Köksal Şakar üzerinde uzlaşıldığını duyurmuştu. Köksal Şakar’ın tek aday olması planlanırken kurucu ilçe gençlik kolları başkanı Gökmen Hastürk aday olduğunu açıklamış ve bu konuda geri adım atmayacağını beyan etmişti.

“2.ADAY SÖZ KONUSU DEĞİL”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Darıca ilçe kongresine dair En Kocaeli Gazetesine değerlendirmede bulundu. Talus şunları söyledi: “Kongrelerimizi birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceğiz. Darıca’da da çift değil tek liste üzerinden seçim yapılacak. İkinci bir aday söz konusu değil. Kongre gününde bunu göreceksiniz.”

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.