İki eli birden alçıda! – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

25 Ekim 2024 - 15:22

İki eli birden alçıda! – En Kocaeli

İki eli birden alçıda! – En Kocaeli
Son Güncelleme :

14 Ekim 2024 - 15:52


İki eli birden alçıda!

Haber albümü için resme tıklayın

2011-2015 yılları arasında AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı yapan Mahmut Civelek’in evinde talihsiz bir kaza yaşadığı, bir iş için çıktığı sandalyeden düşerek iki elini bilekten kırdığı, ayrıca sağ dirseğinin de çatladığı ifade edildi.

MHP’YE GİTTİ

Geçen ay yaşanan kazanın ardından sağ kolu avuç içinden dirseğine kadar alçıya alınan Civelek’in sol bileğinin de alçıya alındığı dikkatlerden kaçmıyor. Yaşanan talihsiz olayın ardından bir süredir evinde dinlenen Mahmut Civelek şimdilerde normal hayatına devam ediyor.

“İNANCIM TAMDIR”

MHP Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı’yı ziyaret eden Civelek sosyal medya hesabından, “Geçtiğimiz günlerde MHP İl Başkanı olarak atanan Sayın Tuncay Batı’ya yeni görevi hayırlı olsun. Sayın Başkanımız Tuncay Batı ve yönetiminin ilimizdeki Cumhur ittifakının gücüne güç katacağına olan inancım tamdır” ifadelerini kullandı.

En Kocaeli Gazetesi olarak Mahmut Civelek’e “geçmiş olsun” dileklerimizi iletiyoruz.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.