İş Arayan Vatandaşlara Eğitim Desteği – Kocaeli Gazetesi - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

26 Ekim 2024 - 13:27

İş Arayan Vatandaşlara Eğitim Desteği – Kocaeli Gazetesi

İş Arayan Vatandaşlara Eğitim Desteği – Kocaeli Gazetesi
Son Güncelleme :

17 Ekim 2024 - 17:43

Başiskele’de ikamet eden iş arayan vatandaşlar ile bölgedeki işverenler arasında köprü kurarak Türkiye’nin istihdam seferberliğine destek veren BAŞKİM, meslek eğitimlerine ilave olarak CV Oluşturma ve Mülakat Teknikleri Eğitimi verdi. 

İnsan Kaynaklari Profesyoneli Güven Akbaş tarafından Başiskele Belediyesi Meclis Salonu’nda verilen eğitimlere iş arayan vatandaşlar katılım gösterdi.

İşe alım sürecinde etkin olabilmenin önemli adımlarından “CV Oluşturma ve Mülakat Teknikleri” konusunda faydalı bilgiler verilen eğitimde, “CV nedir? CV Çeşitleri, CV nasıl hazırlanmalı?” gibi CV temelli konuların yanında, “Mülakat teknikleri, beden dili yönetimi, imaj yönetimi” gibi konular anlatıldı. 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam