“Kısa bir anmaya bile tahammül edemiyorsunuz” – Kocaeli Gazetesi - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

24 Ekim 2024 - 13:23

“Kısa bir anmaya bile tahammül edemiyorsunuz” – Kocaeli Gazetesi

“Kısa bir anmaya bile tahammül edemiyorsunuz” – Kocaeli Gazetesi
Son Güncelleme :

10 Ekim 2024 - 15:59

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekim ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın başkanlığında Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. 139 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. 

SADECE BİR ANMAYDI

Gündem dışı söz alan DEM Parti Meclis Üyesi Eylem Güleser 10 Ekim Ankara Katliamı ile ilgili anma konuşması yapmak istedi. Büyükakın konuşmanın yerinin meclis olmadığını belirtirken Güleser, “Sadace bir anmaydı kısacık bir anma yapmak istedim buna bile tahammül edemiyorsunuz” dedi.Büyükakın ise, “Biz size çok bile tahammül ettik” dedi.

KONUŞMA HAKKIMIZI ELİMİZDEN ALDI

Güleser konuşmasında, “Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bir önceki seçimde konuşma hakkımızı elimizden aldı. Sayın Büyükgöz’ün kötü bir yönetme biçimi olduğunu belirtmek istiyorum. Halkın oylarıyla seçilmiş diğer oyları görmezden gelemezsiniz. Bu meclis sadece AKP ve CHP’den oluşmuyor. Bütün temsilcilerimizin buna özen göstermesini istiyoruz. Aynı tutumu Dilovası meclisinde de yaşıyoruz ana muhalefet partisi olmamıza rağmen. Dilovası Belediye Başkanının bize olan tutumunu doğru bulmuyoruz” ifadelerini kullandı. 

BURASI BU TÜR AÇIKLAMALARI YAPACAĞINIZ YER DEĞİL

Büyükakın, “Burası sizin bu tür açıklamaları yapacağınız bir yer değil dışarıdan basın açıklaması şeklinde yapabilirsiniz” dedi.

ÇED TOPLANTISI BİLE YAPILMADI

Güleser ise, “Biraz tahammül ederseniz neden burada söylediğimi anlayacaksınız” şeklinde cevap vererek sözlerine şu şekilde devam etti, “Dilovası Çerkeşli Köyü’nde ÇED toplantısı bile yapılmadan halkı bilgilendirmeden yapılmak istenen beton santrali faaliyete geçirmek istiyorlar. Bu santral hayata geçtiği taktirde buradaki kaynak sular ve bütün köylü olumsuz etkilenecektir. Çerkeşli halkının bir an önce santralin iptal edilmesini özellikle büyükşehir belediyesinden bölgenin güzelleştirilmesi talebi var

ALLAH’TAN GOOGLE VAR GÖRÜYORUZ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Ben yapılsın yapılmasın tartışması yapmıyorum ama halk doğru bilgilendirilsin istiyorum. Vatabndaş bu alanda beton santrali yapabilir. Beton santrali dediğiniz kapalı bir sistemle çalışır. Buna ilgili kurumlar zaten bakıyorlar. Propagandanın karşısında ne yapılır bilmiyorum. Bahsettiğiniz alanda çınar ağacı yok ve siz var diyorsunuz. Şu bölgeye yapılacak ve burada da çınar ağacı yok. Sizin vekilinizde zaten o alana peşkes çektiğimizi söyledi. Milli İrade Meydanı’nın yapılacağı alan bu halde dediği yeri bilmiyordu bile çünkü amaç propaganda. Allah’tan Google var görüyoruz” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam