Kızını görecekti. Eski eşi darp etti – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

25 Ekim 2024 - 05:23

Kızını görecekti. Eski eşi darp etti – En Kocaeli

Kızını görecekti. Eski eşi darp etti – En Kocaeli
Son Güncelleme :

13 Ekim 2024 - 0:26

Büyütmek için resme tıklayın

Olay, bugün akşam saatlerinde İzmit Yahyakaptan Mahallesinde medyana geldi. Edinilen bilgilere göre, İzmir’den İzmit’e velayeti babasında olan kızını görmeye gelen bir kadın, kızını görmeyi beklerken eski eşiyle karşılaştı.

VATANDAŞLAR KURTARDI

Çocuğunu göremeyen kadın, eski eşi tarafından da darp edilirken talihsiz kadını çevredeki vatandaşlar kurtardı. Darp edilen kadın, hafif şekilde yaralanırken saldırgan eski eşi ise hızla olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince kontrolleri yapılan kadının tedavisi ayakta yapılırken olayla ilgili inceleme başlatıldı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.