TASARRUF TEDBİRLERİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI – Kocaeli Gazetesi - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

26 Ekim 2024 - 13:23

TASARRUF TEDBİRLERİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI – Kocaeli Gazetesi

TASARRUF TEDBİRLERİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI – Kocaeli Gazetesi
Son Güncelleme :

17 Ekim 2024 - 20:47


TASARRUF TEDBİRLERİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI

Haber albümü için resme tıklayın

Konuyla ilgili şu bilgileri aktardı:

İTİRAZ ETTİK

“Kocaeli Belediyesi 5-6 yıldır “Gönül Coğrafyaları” adıyla bir yarışma düzenliyor ve lise öğrencilerinden ilk 5 öğrenciyi yurt dışı gezisine götürüyor.

İlk dört sene kazananları sırasıyla Kudüs, Bosna, Semerkant ve Hicaza götürdüler. Bu sene de yarışmayı tanıtırken İspanya gezisi ödülünü açıkladılar. Öğrencimde büyük bir heyecan ve istekle bu yarışmaya katıldı ve ilk 5’e girdi. İspanya hayalleri kurmaya  başladı. 2 yıl geçmesine rağmen ödül açıklanmazken dün arayıp ödülün değiştiğini ve 26 Ekim’de günübirlik İstanbul gezisi yapacaklarının bilgisini verdiler.

İtiraz ettik, hak ettiğimiz ödülü istiyoruz dedik ama tasarruf tedbirleri kapsamında böyle bir karar aldıklarını söylediler. Sizden ricam hak edilmiş ödülün verilmesinde ve çocukların hayallerine kavuşması için onların sesi olmanızı bekliyoruz.”

TASARRUF TEDBİRLERİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.