Teröristbaşı vatansız öldü – Kocaeli Gazetesi - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Ekim 2024 - 15:39

Teröristbaşı vatansız öldü – Kocaeli Gazetesi

Teröristbaşı vatansız öldü – Kocaeli Gazetesi
Son Güncelleme :

21 Ekim 2024 - 15:16

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK gündemine ilişkin açıklama yaptı.  Toplantı sürerken konuşan Çelik, . Fetullahçı Terör Örgütünün ( FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen’in ölüm haberine ilişkin konmuştu.

Terör örgütü lideri Fetullah Gülen’in vatansız olarak öldüğünü söyledi. Çelik, FETÖ ile mücadelenin kararlılıkla süreceğini de belirtti. 

Çelik’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle oldu: 

Büyük bir ihanet ve cinayet ağının mimarlığını yaptı. FETÖ elebaşı bir haindi. Teröristbaşı ihanetleri ve cinayetleri ile birlikte öldü. Bu yapıyla hiç gevşemeden hiçbir esneklik göstermeden aynı karlılıkla mücadele etmeye devam edeceğiz. 

“Terörist başı Gülen vatansız olarak dünyayı terk etti, milletimize ihanet etmiş bir haindi.”
YENİDOĞAN ÇETESİ
“Süreci yakından takip ediyoruz. Cumhurbaşkanımız sonuna kadar tavizsiz bir şekilde bu meselenin üstüne gidilmesi gerektiği tutumunu ortaya gitti. Bu cinayet şebekesinin tümüyle kazıyacağımızı ve en ağır cezayı almaları için gayret göstereceğimizi ifade ediyoruz.”

Kaynak: sözcü

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam