Terörün olmadığı bir Türkiye inşa edelim – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

28 Ekim 2024 - 01:22

Terörün olmadığı bir Türkiye inşa edelim – En Kocaeli

Terörün olmadığı bir Türkiye inşa edelim – En Kocaeli
Son Güncelleme :

23 Ekim 2024 - 2:51

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terörsüz bir Türkiye inşa etmek istediklerini söyledi. Cumhur İttifakı tarafından tarihi bir fırsat penceresi açıldığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Tarihi fırsat penceresinin kişisel hesaplara kurban edilmemesini ümit ediyoruz.” şeklinde konuştu. İsrail’in Gazze ve Lübnan’a yönelik saldırılarının arttığı dönemde iç cepheyi güçlendirmeye çalıştıklarını anlatan Erdoğan, “85 milyona gelin, bir olalım, iri olalım, diri olalım diyoruz.” ifadelerini kullandı.

FETÖ ELEBAŞININ ÖLÜMÜ

Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in ölümüyle ilgili ilk açıklamasını yapan Erdoğan, “Milletin çocuklarını hizmet diyerek, himmet diyerek mankurtlaştıranların sonu tarihteki diğer insan kılıklı iblisler gibi onursuz bir ölüm olmuştur. Rabbimiz bu ülkeye ve bu millete yaptığı kötülüklerin hesabını bu hainlerden tek tek soracaktır.” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ’yle mücadelenin teröristbaşı Gülen’in ölümü sonrasında da kararlılıkla süreceğini söyledi.

YENİDOĞAN ÇETESİ SORUŞTURMASI

Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda yaptığı konuşmada yenidoğan çetesi soruşturmasına da değindi. Cumhurbaşkanı Erdoğan , “Masum bebeklerin hayatıyla oynayan bu canilerin bir daha gün yüzü görmemesi için Cumhurbaşkanı olarak ben de konunun bizzat takipçisi olmaya devam edeceğim.” dedi. Erdoğan, “Bir avuç haysiyetsiz sebebiyle 1,5 milyon insanımızın çalıştığı sağlık ordumuzu kimse töhmet altında bırakamaz.” uyarısında da bulundu.

“85 MİLYONA BİR OLALIM DİYORUZ”

Sandığın ufukta görülmediği 3,5 yıllık süreyi ülkemiz açısından bir icraat seferberliğine dönüştürme çabasındayız. Bölgemiz sancılı bir dönemden geçerken, İsrail’in Gazze’de yaktığı ve Lübnan’a taşıdığı yangın sınırlarımıza yaklaşırken iç cephemizi kuvvetlendirmeye çalışıyoruz. 85 milyona gelin, bir olalım, iri olalım, diri olalım diyoruz. Türkiye ortak paydasında 85 milyon olarak bir araya gelebilelim istiyoruz. Milletimizin arasına nefret tohumları saçanların şaibeli bir kurultay süreciyle de olsa bir köşeye atılması Türkiye’nin birlik ve dirliği noktasında değerli bir kazanımdır. Eski Türkiye’nin kifayetsiz, muhteris siyasetçilerin bu ilklimi zehirlemesine müsade etmemeliyiz. Gerilim ve sokak siyaseti sadece buna tevessül edenlere değil, tüm millete kaybettirecektir. Hiçkimsenin ülkemizin yükünü daha da ağırlaştırmaya hakkı olamaz. Türkiye’ye kaybettirecek bir denklemin içine girenleri bu millet affetmez.

“TERÖRÜN OLMADIĞI TÜRKİYE” MESAJI

Cumhur İttifakı tarafından açılan tarihi fırsat penceresinin kişisel hesaplara kurban edilmemesini ümit ediyoruz. Siyaset kurumu, Meclis, sivil toplum, basın, akademi ve topyekün millet olarak hep beraber terörün olmadığı bir Türkiye’yi inşa edelim istiyoruz. Devlet millet için ve millete hizmet için vardır. Devletin görevi vatandaşına imkanlar dahilinde en iyi hizmeti sunmaktır. Bu temel konularda zafiyeti olan bir devlet, vazifesini hakkıyla yerine getiremiyor demektir.

KILIÇDAROĞLU’NA TEPKİ

Bürokratik kariyerinde SKK’yı batırmak dışında hiçbir başarısı olmayan bir çapsızın sosyal medyada savurduğu hakaretleri, kendisine aynen iade ediyorum. Bu ülkede sağlık hizmetleriyle ilgili konuşacak en son kişi CHP’nin devrik genel başkanı Kılıçdaroğlu’dur. CHP’nin sadece eski genel başkanı değil yeni lideri de bu konuda bize eleştiride bulunamaz.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam