Ülkü Ocakları’nın acı kaybı. 24 yaşındaki eski başkan evinde ölü bulundu – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

26 Ekim 2024 - 19:31

Ülkü Ocakları’nın acı kaybı. 24 yaşındaki eski başkan evinde ölü bulundu – En Kocaeli

Ülkü Ocakları’nın acı kaybı. 24 yaşındaki eski başkan evinde ölü bulundu – En Kocaeli
Son Güncelleme :

18 Ekim 2024 - 15:15

Büyütmek için resme tıklayın

Edinilen bilgilere göre Aydoğan’dan bir süredir haber alamayan yakınları 24 yaşındaki genç kadının yaşadığı eve geldi. Aydoğan’ın hareketsiz halde bulan yakınları hemen 112 Acil Yardım hattına haber verdi. Eve gelen sağlık ekipleri Yasemin Aydoğan’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

ELİM BİR KAZA SONUCU…

Aslen Ordulu olan ve Çayırova’da ikamet eden Aydoğan’ın ölüm sebebi heniz bilinmezken yakınları tarafından yapılan paylaşımlarda elim bir kaza sonucu hayatını kaybettiği ifade edildi.

CENAZESİ MEMLEKETİNE GÖNDERİLDİ

Ülkü Ocaklarında bir dönem Asena Birim Başkanı olarak görev yaptığı bilinen Aydoğan’ın cenazesi memleketi Ordu’ya gönderildi. Genç kadın Aybastı ilçesi Dereköy’de toprağa verildi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.