Defalarca ilettik. Yetmiyor! – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

26 Ekim 2024 - 01:25

Defalarca ilettik. Yetmiyor! – En Kocaeli

Defalarca ilettik. Yetmiyor! – En Kocaeli
Son Güncelleme :

15 Ekim 2024 - 16:31


Defalarca ilettik. Yetmiyor!


Defalarca ilettik. Yetmiyor!

Video için play’e tıklayın

İzmit Tepeköy Mahallesi Asmalar Sokak’ta ikamet eden bir vatandaş, yaşadığı sokakta yaşanan çöp sorununu birkaç gün arayla çektiği videolarla kayıt altına aldı. O videoları İzmit Belediyesi yetkililerine defalarca ilettiğini ifade eden vatandaş, sorununa çözüm bulamayınca çareyi yerel basına başvurmakta buldu. Vatandaş o videoların birinde yaşadığı sıkıntıyı şu cümlelerle aktardı:

SADECE 1 TANE İSTİYORUZ

“Şu anda İzmit Tepeköy Mahallesi Yeşilova Asmalar Sokak’tayız. Belediye yetkililerine defalarca iletmemize, “Buraya bir tane daha konteynır getirin” dememize rağmen hiçbir şekilde cevap alamıyoruz. Çöpün durumu bu. Yerler bu durumda. Bunun gibi daha birçok videomuz var.

“YETKİLİLERE DUYURULUR”

Bugün 12 Ekim 2024. Çöpler geç alınıyor, konteynır yeterli gelmiyor. Şuraya iki daire daha geldi, bu konteynır yeterli değil. Acil bir şekilde çöp konteynırı ve çöplerin zamanında alınmasını istiyoruz, misafirlerimize rezil oluyoruz. Şu hale bakın.
Yetkililere duyurulur. Acil bir şekilde talebimizin karşılanmasını istiyoruz.”

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.