Yağmur altında Ata’ya saygı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

20 Eylül 2024 - 03:15

Yağmur altında Ata’ya saygı

Yağmur altında Ata’ya saygı
Son Güncelleme :

10 Kasım 2020 - 9:49

207 views

Yağmur altında Ata’ya saygı – Kocaeli’de Mustafa Kemal Atatürk’ün 82. yıl dönümünde saatler 09.05’i gösterdiğinde vatandaşlar, yağmur altında durarak saygı duruşunda bulundu.

– Yağmur altında Ata’ya saygı

KOCAELİ – Kocaeli‘de Mustafa Kemal Atatürk‘ün 82. yıl dönümünde saatler 09.05’i gösterdiğinde vatandaşlar, yağmur altında durarak saygı duruşunda bulundu.

10 Kasım‘da saatler 09.05’i gösterdiği anda Kocaeli’de de yaşam durdu. Kentte etkili olan yağmura rağmen vatandaşlar, saatler 09.05’i gösterdiğinde durarak 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. D100 Karayolu’nda da sürücüler kontak kapatıp araçlarından inerek saygı duruşunda bulundu. Yağmura aldırış etmeden saygı duruşunda bulunan vatandaşlar daha sonra yollarına devam etti.

“Ben ıslanırım keşke geri dönse”

Her yıl saatler 09.05’i gösterdiğinde gözyaşları arasında saygı duruşunda bulunduğunu söyleyen Semra Cengiz isimli vatandaş, “Hala böyle bir şey var mı, dünyadan böyle bir insan geçti mi? Böyle bir duygu yok, anlatılamaz. Özellikle bekledim bu saati. Kar da yağsa yağmur da yağsa, donsam da her sene bekliyorum. Yağmur yağdı, hiç sorun değil. Ben ıslanırım keşke geri dönse. İnşallah gençlik kıymetini bilir” dedi.

- Yağmur altında Ata'ya saygı
- Yağmur altında Ata'ya saygı
- Yağmur altında Ata'ya saygı
- Yağmur altında Ata'ya saygı

– Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam