Judocular, Avrupa Şampiyonası’ndan 2 bronz madalya ile döndü - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 01:51

Judocular, Avrupa Şampiyonası’ndan 2 bronz madalya ile döndü

reklam
Judocular, Avrupa Şampiyonası’ndan 2 bronz madalya ile döndü
Son Güncelleme :

20 Ağustos 2021 - 14:24

199 views
reklam

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un judodaki başarıları devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un judodaki başarıları devam ediyor. Altyapıdan çıkan sporcular Avrupa ve dünya arenasından madalyalar ile dönerken, mavi-beyazlı kulüp koleksiyonuna iki Avrupa madalyası daha ekledi.

Letonya’nın başkenti Riga’da 37 ülkeden 176 kadın ve 217 erkek toplam 386 sporcunun yarıştığı Judo Ümitler Avrupa Şampiyonası’nda Büyükşehir Kağıtsporlu Nurten Doğrusoy 44 kilogramda minderde mücadele etti. Birbirinden başarılı mücadeleler yapan mavi-beyazlı sporcu Doğrusoy, bronz madalya maçına çıkmaya hak kazandı. Nurten Doğrusoy, İtalyan rakibi Aurora Platania’yı altın skorda waza-ari puanıyla yenerek bronz madalyanın sahibi oldu.

Şampiyonanın ikinci gün müsabakalarında erkekler 73 kilogramda Erman Gürgen madalya için mücadele etti. Gürgen de mükemmel maçlar çıkartarak yine bronz madalya maçına çıkmayı başardı. Kürsü müsabakasında Sloven Nik Purnat’ı altın skorda waza-ari puanıyla yenen Erman, sıkletinde üçüncülüğünü ilan ederek bronz madalyayı ülkemize kazandırdı. Büyükşehir Kağıtsporlu ümit judocuların bu başarısı otoritelerden takdir topladı. – KOCAELİ

Judocular, Avrupa Şampiyonası'ndan 2 bronz madalya ile döndü
Judocular, Avrupa Şampiyonası'ndan 2 bronz madalya ile döndü

Kaynak: İHA

reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam