İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, ’68 Kuşağı Genç Karma Futbolcuları’ ile buluştu - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 11:51

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, ’68 Kuşağı Genç Karma Futbolcuları’ ile buluştu

reklam
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, ’68 Kuşağı Genç Karma Futbolcuları’ ile buluştu
Son Güncelleme :

06 Mart 2024 - 9:32

54 views
reklam

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 68 Kuşağı Genç Karma Futbolcularını Gülümse Kafe’de gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğinde ağırladı. Kocaelispor eski sporcularından Hüseyin Çakmak öncülüğünde bir araya gelen topluluk, ev sahipliğinden dolayı Başkan Hürriyet ve ekibine teşekkür etti.

 

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “68 Kuşağı Genç Karma Futbolcuları” ile bir araya geldi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 68 Kuşağı Genç Karma Futbolcularını Gülümse Kafe’de gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğinde ağırladı. Kocaelispor eski sporcularından Hüseyin Çakmak öncülüğünde bir araya gelen topluluk, ev sahipliğinden dolayı Başkan Hürriyet ve ekibine teşekkür etti. Programa dair sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Hürriyet, “Kocaelispor’umuzun değerli isimlerinden Hüseyin Çakmak öncülüğünde bir araya gelen ’68 Kuşağı Genç Karma Futbolcuları’ ile bu sabah Gülümse Kafe’mizde bir araya geldik. Kentimizin kıymetli çınarlarıyla bir araya gelmek benim için çok değerliydi” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: İHA
reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam