İzmit Belediyespor, İlkem Yapı Tarsus Spor’u mağlup ederek zirveye yaklaştı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 10:30

İzmit Belediyespor, İlkem Yapı Tarsus Spor’u mağlup ederek zirveye yaklaştı

reklam
İzmit Belediyespor, İlkem Yapı Tarsus Spor’u mağlup ederek zirveye yaklaştı
Son Güncelleme :

17 Kasım 2023 - 8:53

111 views
reklam

Mehmet Kavan Yapı İzmit Belediyespor, deplasmanda İlkem Yapı Tarsus Spor’u 87-83 mağlup ederek zirveye bir adım daha yaklaştı. İzmit’in sporcuları, bu galibiyetle ligdeki başarısını sürdürdü ve önümüzdeki hafta Beşiktaş ile kendi sahasında karşılaşacak.

İzmit Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı İlkem Yapı Tarsus Spor‘u 87-83 mağlup ederek zirveye bir adım daha yaklaştı.

Mehmet Kavan Yapı İzmit Belediyespor, ING Kadınlar Basketbol Ligi’nde İzmit’i gururla temsil etmeye devam ediyor. Ligde zirve mücadelesine devam eden İzmit’in sporcuları, deplasmanda İlkem Yapı Tarsus Spor ile karşı karşıya geldi. Zorlu geçen müsabaka sonucunda Mehmet Kavan Yapı İzmit Belediyespor rakibini 87-83 mağlup etti. Zorlu bir deplasmanı galibiyet ile geçen İzmit’in sporcular, bu hafta sonu kendi sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam