Dervişoğlu urgan attı, Bahçeli odasına asmak için istedi – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

23 Ekim 2024 - 21:35

Dervişoğlu urgan attı, Bahçeli odasına asmak için istedi – En Kocaeli

Dervişoğlu urgan attı, Bahçeli odasına asmak için istedi – En Kocaeli
Son Güncelleme :

23 Ekim 2024 - 9:58


Dervişoğlu urgan attı, Bahçeli odasına asmak için istedi

Haber albümü için resme tıklayın

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli‘nin terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın Meclis’te konuşma yaparak PKK’nın silah bıraktığını ilan etmesine yönelik çağrısı gündemdeki yerini koruyor. Çağrıya İYİ Parti’den sert tepki geldi.

BU MİLLETİN HAYALLERİNİ ASTINIZ

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu parti grup toplantısındaki konuşmasının bir bölümünde Bahçeli’ye “Abdullah Öcalan’ı asamadınız ama bu büyük milletin hayallerini astınız. Şehitlerimiz gözlerini kırpmadan ölüme giderken asla ve kat’a sizin yaptıklarınızdan utandıkları kadar mutazarrır olmadılar. İdam sehpalarına giden arkadaşlarımız bile gururla gittiler. Siz bu milletin vefasını astınız. Çıkıp diyorsunuz ki ‘Bu milattır.’ Madem milattır onun da bir hatırası olsun. Bu büyük milletin anılarını yok ettiniz. Al şimdi bu ipi, baş köşede, başının ucuna as” sözleriyle seslendi. İYİ Parti lideri daha sonra kürsüden yere doğru urgan ipi attı. Bu sırada İYİ Parti sıralarından “Şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganları yükseldi.

“BAŞKANIMIZ ÇOK İYİ BİR CEVAP VERDİ”

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ise, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun grup toplantısında kürsüden attığı urgan ipi istedi. Bahçeli’nin atılan ipi makam odasına asacağı öğrenildi. Bahçeli’nin isteğinin ardından açıklama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, “Başkanımızın o ipi odasına asacağını ifade etmişler. Dervişoğlu’nun ip attı ama önce kendi ipini atsaydı bu millet için daha faydalı olurdu. Kendisi başkan oldu ancak partisindeki vekillerini bile tutamıyor. Bırakın ip atmayı bir söz bile söylememesi gerekirdi.

2007 YILINDA URGAN FIRLATMIŞTI

MHP Lideri Devlet Bahçeli 2007 yılında bir mitingde o dönem başbakan olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik “Eğer Meclis’te tek başına bir iktidar ve senin kadar çoğunluk olsaydı, o zaman görecektin asılıp asılmadığını. Ama astırmadılar, engel oldular. Sen niye asmıyorsun? Oğluna gemi alacak kadar paran var, asacak kadar ip mi bulamıyorsun?” diyerek urgan fırlatmıştı.

Dervişoğlu urgan attı, Bahçeli odasına asmak için istedi

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.