Evi kentsel dönüşüme girenler buralara taşınacak! – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

23 Ekim 2024 - 23:41

Evi kentsel dönüşüme girenler buralara taşınacak! – En Kocaeli

Evi kentsel dönüşüme girenler buralara taşınacak! – En Kocaeli
Son Güncelleme :

23 Ekim 2024 - 18:06


Evi kentsel dönüşüme girenler buralara taşınacak!


Evi kentsel dönüşüme girenler buralara taşınacak!

Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 6 Şubat depreminin ardından olası bir depremde Kocaeli’de daha büyük felaketlerin yaşanmaması için çalışmalarını hızlandırdı.

25 BİNİNİ KENT KONUT YAPACAK

Özgür Kocaeli Gazetesi’nden Suriye Çatak Tek’in haberine göre Kentsel Dönüşüm Master Planında kapsamında ilimize 10 yılda 150 bin konut yapılacak ve bunların 25 bini Kent Konut tarafından inşa edilecek. Kent Konut’un yapacağı konutlar öncelikli alanların acil dönüştürülmesi gereken kentsel dönüşüm alanlarının boşaltmak amacı ile kullanılacak.

İZMİT, KARTPE VE BAŞİSKELE’DE

Rezerv alanları olarak Başiskele’deki Seymen Kışlası üzerinde bulunan 250 dönüm ve İzmit Orhan Mahallesi’nin otoyol kenarındaki 15 dönümlük boş alan seçildi. Buralara acil dönüştürülecek mahalleler için rezerv binalar yapılacak.  Büyükşehir, aynı zamanda Derince Sopalı bölgesindeki kentsel dönüşüm rezerv alanını genişletecek. Derince’deki alana Körfez Kabakoz bölgesi için de konutlar yapılacak.

Evi kentsel dönüşüme girenler buralara taşınacak!

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.