Kocaelispor’a güzel haber. Sakarya maçında… - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

26 Ekim 2024 - 01:26

Kocaelispor’a güzel haber. Sakarya maçında…

Kocaelispor’a güzel haber. Sakarya maçında…
Son Güncelleme :

15 Ekim 2024 - 23:41


Ligdeki son maçında İstanbulspor'u 3-0 mağlup ederek 16 puanla liderliğe oturan temsilcimiz Kocaelispor, milli arada da Pendikspor ile yaptığı hazırlık maçında 1-0 kazandı. Temsilcimiz haftayı verimli geçirirken 19 Ekim Cumartesi günü Ümraniyespor ile oynanacak karşılaşmanın provalarına başladı. 
HOCASI KARAR VERECEKKocaelispor Başkanı Recep Durul takımın istikrarlı şekilde ilerlemeye devam edeceğini söyleyerek yıldız oyuncu Markao hakkında da açıklamalarda bulundu. Markao'nun ne zaman sahalara döneceği konusunda açıklama yapan başkan Durul " Kendisi Karagümrük maçıyla birlikte sahalara geri dönmek istediğini söylüyor. Ancak buna hocası karar verebilir. Şu an da ön görümüz futbolcumuzun en az 3 maç daha dinlenmesi. Markao şimdilik bireysel çalışmalarına devam ediyor. Aksilik olmazsa 10 Kasım'da planlanan Sakaryaspor maçında sahada olacak" dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam