Başiskele’de “Genç Başiskele, Genç İstihdam Projesi” Hızla İlerliyor - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 16:39

Başiskele’de “Genç Başiskele, Genç İstihdam Projesi” Hızla İlerliyor

Başiskele’de “Genç Başiskele, Genç İstihdam Projesi” Hızla İlerliyor
Son Güncelleme :

23 Mayıs 2024 - 7:31

98 views

Başiskele Belediyesi’nin öncülüğünde başlatılan “Genç Başiskele, Genç İstihdam Projesi” kapsamında gençlerin nitelikli eleman olarak istihdama kazandırılması için eğitimler devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın hibe programı ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle hayata geçirilen proje kapsamında, ticari belgelerin düzenlenmesi, geliştirme ve uyum eğitimi kursları başladı.

Başiskele Kariyer ve İstihdam Merkezi (BAŞKİM) tarafından Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi’nde düzenlenen kurslara, muhasebe alanında kaydı bulunan 17 genç katılıyor. Haftada 4 gün süren ve 3 hafta devam edecek olan kursların tamamlanmasının ardından kursiyerler, MEB onaylı sertifikalarını alacaklar.

Sosyal girişimcilik ve sosyal sorumluluk bilinciyle hazırlanan “Genç Başiskele, Genç İstihdam Projesi” sayesinde, Başiskele sınırları içindeki firmaların ihtiyaçlarına uygun nitelikli elemanlar yetiştirilerek istihdam sağlanması hedefleniyor. Bu projeyle gençler, verilecek uygulamalı atölye eğitimleriyle donanımlı hale getirilerek iş dünyasına entegre edilecekler.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam