İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, Kuruçeşme Yaşam Merkezi’ni Girişimci Kadınlarla İnceledi - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 11:22

İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, Kuruçeşme Yaşam Merkezi’ni Girişimci Kadınlarla İnceledi

İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, Kuruçeşme Yaşam Merkezi’ni Girişimci Kadınlarla İnceledi
Son Güncelleme :

24 Haziran 2023 - 8:42

80 views

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kuruçeşme Yaşam Merkezi’ni Kuruçeşme Girişimci Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin girişimci kadınlarına tanıttı. Başkan Hürriyet, dernek yöneticileriyle birlikte merkezi inceledi ve dernek çalışmalarının yapılabileceği alanlar hakkında bilgi verdi. Dernek Başkanı Aynur Dedeoğlu, merkezi çok beğendiklerini belirterek Hürriyet ve ekibine teşekkür etti. Hürriyet ise merkezin işleyişinin bölge sakinleri tarafından gelen taleplere göre netleşeceğini aktardı ve derneğe başarılar diledi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, çalışmaların tamamlandığı Kuruçeşme Yaşam Merkezi’ni, Kuruçeşme Girişimci Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin girişimci kadınlarına tanıttı.

Başkan Hürriyet, Kuruçeşme Girişimci Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aynur Dedeoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kuruçeşme Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Başkan Hürriyet, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu ve Kuruçeşme Hatipköy Mahalle Muhtarı Habibe Aksoy’un da yer aldığı programda, Kuruçeşme Yaşam Merkezi incelendi. Hürriyet ve Solakoğlu, dernek çalışmalarının yapılabileceği alanlar hakkında Dernek Başkanı Aynur Dedeoğlu ve dernek yönetim kurulu üyelerine bilgi verdi.

Programdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kuruçeşme Girişimci Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aynur Dedeoğlu, merkezi çok beğendiklerini vurgulayarak Hürriyet ve ekibine teşekkür etti. Hürriyet ise Kuruçeşme Yaşam Merkezi’nin işleyişinin bölge sakinleri tarafından gelen taleplere göre netleşeceğini aktararak derneğe çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: ANKA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam