İzmit’te Uygun Fiyata Lezzetli Yemek İmkanı: Kent Lokantası Projesi Genişliyor - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 06:13

İzmit’te Uygun Fiyata Lezzetli Yemek İmkanı: Kent Lokantası Projesi Genişliyor

İzmit’te Uygun Fiyata Lezzetli Yemek İmkanı: Kent Lokantası Projesi Genişliyor
Son Güncelleme :

03 Mayıs 2024 - 19:47

82 views

İzmit’te, öğrenciler ve dar gelirli vatandaşların bütçesine uygun fiyatlarla lezzetli ve hijyenik yemeklere ulaşması için başlatılan kent lokantası projesi genişliyor. İzmit Belediyesi’nin öncülüğünde başlatılan bu proje kapsamında, Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde ikinci bir kent lokantası hizmete açılacak.

Gülümse Kafe Fevziye’nin kent lokantasına dönüştürülmesiyle başlayan bu girişim, dar gelirli vatandaşlar, emekliler ve öğrenciler için önemli bir fırsat sunuyor. İzmit Belediyesi’nin bu adımıyla, 3 çeşit yemeği 40 TL gibi uygun bir fiyata satın alabilme imkanı sağlanıyor. Bu projenin büyük ilgi görmesi üzerine, Başkan Fatma Kaplan Hürriyet’in talimatlarıyla ikinci kent lokantası Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde hayata geçirilecek.

Ekipler, ikinci kent lokantasının açılması için çalışmalarını hızla sürdürüyorlar. 3 çeşit yemeği uygun fiyatla sunmayı hedefleyen bu lokanta, dar gelirli vatandaşların ve öğrencilerin bütçelerine katkı sağlayacak önemli bir adım olacak. Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde hizmete girecek olan bu kent lokantasının, kısa sürede vatandaşların hizmetine sunulması bekleniyor. Bu projeyle, daha fazla kişinin uygun fiyatla lezzetli yemeklere erişim sağlaması ve toplumsal dayanışmanın güçlenmesi hedefleniyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam