Kandıra’da Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 10:53

Kandıra’da Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Kandıra’da Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı
Son Güncelleme :

16 Mayıs 2024 - 17:48

180 views

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde, Balcı mevkisinde meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafif ticari araç, beton direğe çarptı. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi ağır yaralandı.

Olayda, 34 JD 2531 plakalı Peugeot marka hafif ticari aracın, yol kenarında bulunan beton elektrik direğine çarpması sonucu sürücü S.O. ile araçta yolcu olarak bulunan I.O. ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ancak, yapılan müdahaleler sonrasında I.O’nun hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı olan S.O. ise hastaneye kaldırıldı.

Kazanın şiddetiyle aracın hurdaya döndüğü görülürken, olay yerine gelen inceleme ekipleri tarafından yapılan çalışmaların ardından araç çekici yardımıyla otoparka götürüldü.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam