Kartepe’de Altyapı Çalışması Sırasında Doğalgaz Borusu Delindi - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 10:32

Kartepe’de Altyapı Çalışması Sırasında Doğalgaz Borusu Delindi

Kartepe’de Altyapı Çalışması Sırasında Doğalgaz Borusu Delindi
Son Güncelleme :

17 Mayıs 2024 - 18:09

124 views

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde, Arslanbey Organize Sanayi Bölgesi 2. Cadde’de altyapı çalışması sırasında doğalgaz borusu delindi.

Olayın detaylarına göre, ekiplerin altyapı çalışması yaparken doğalgaz borusuna zarar verildi. Borunun delinmesi sonucunda gaz sızması meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine İZGAS, AFAD, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Hızla olay yerine ulaşan ekipler, gazı keserek bölgede gerekli çalışmaları başlattılar.

Şans eseri gazdan etkilenen veya yaralanan olmazken, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı. Altyapı çalışmalarının sürdüğü bölgelerde yaşanan bu tür olaylar, yetkililerin dikkatli ve özenli olması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam