Kocaeli Kartepe’de Ev Yangını: Annenin İçinde Bulunduğu Ev Alevlere Teslim Oldu - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 09:34

Kocaeli Kartepe’de Ev Yangını: Annenin İçinde Bulunduğu Ev Alevlere Teslim Oldu

Kocaeli Kartepe’de Ev Yangını: Annenin İçinde Bulunduğu Ev Alevlere Teslim Oldu
Son Güncelleme :

15 Mayıs 2024 - 18:54

107 views

Dün gece saatlerinde Arslanbey Mahallesi İzmit Caddesi’nde tek katlı bir evde meydana gelen yangın, alkollü bir şahsın annesinin içeride bulunduğu sırada evi ateşe vermesiyle başladı. Yangın, hızla büyüyerek bitişiğindeki başka bir eve sıçradı.

Olayın meydana geldiği sırada evde bulunan S.Y. (45) isimli şahıs, alkolün etkisiyle annesi K.Y. (75) ile birlikte yaşadığı evi ateşe verdi. Yangını fark eden çevredekilerin müdahalesiyle S.Y. ve annesi K.Y. dışarı çıkarıldı. Ancak yangın kısa sürede kontrol edilemeyerek bitişiğindeki diğer bir eve sıçradı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, anne K.Y. ise tedbir amacıyla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan S.Y., emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadesinde, alkollü olduğunu ve olayı hatırlamadığını belirterek tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu üzücü olayda, annenin sağlık durumuyla ilgili herhangi bir bilgi verilmezken, soruşturmanın devam ettiği belirtildi. Yangının neden çıktığı ve evi ateşe veren şahsın motivasyonuyla ilgili detaylı araştırmalar sürüyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam