Kocaeli’nin Kandıra İlçesinde Trafik Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 07:04

Kocaeli’nin Kandıra İlçesinde Trafik Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Kocaeli’nin Kandıra İlçesinde Trafik Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti
Son Güncelleme :

15 Mayıs 2024 - 18:53

93 views

Kandıra-Kefken Yolu’nda meydana gelen trafik kazasında, tüp yüklü kamyonetin hafif ticari araca çarpması sonucu yaşanan feci olayda kamyonetin şoförü hayatını kaybetti.

Olay, saat 11.00 sularında, Şehit Mustafa Koç Caddesi’ne dönüş sırasında yaşandı. Fatih Koç’un kontrolündeki 34 UT 6305 plakalı Iveco marka tüp yüklü kamyonet, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı yönden gelen hafif ticari araca çarptı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da şarampole devrildi.

Kazada, kamyonet sürücüsü Fatih Koç ile hafif ticari araçta bulunan 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Ne yazık ki, ağır yaralanan kamyonet sürücüsü Fatih Koç, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 2 çocuk babası olan Fatih Koç’un cenazesinin yarın toprağa verileceği öğrenildi.

Kazayla ilgili detaylı inceleme başlatılırken, bu üzücü olayın ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam