CHP’li gençler: İzmit Belediyesi ile sorunlar yaşıyoruz - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 01:53

CHP’li gençler: İzmit Belediyesi ile sorunlar yaşıyoruz

reklam
CHP’li gençler: İzmit Belediyesi ile sorunlar yaşıyoruz
Son Güncelleme :

10 Ocak 2022 - 9:26

429 views
reklam

CHP Kocaeli İl Danışma Kurulu Toplantısına CHP’li gençler damga vurdu. Eski İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız’ın konuşmasının ardından İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar da Hürriyet’i şikayet etti

CHP Kocaeli İl Danışma Kurulu Toplantısı hafta sonu Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Genel Merkez yöneticilerinin de katıldığı toplantıya katılım yüksek olurken toplantının basına kapatılan ve parti için meselelerin konuşulduğu bölümde CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar’ın konuşması dikkat çekti. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i şikayet eden Karakadılar, şu ifadeleri kullandı:

İL BAŞKANINA TEŞEKKÜR

“İzmit Belediyesi seçimini kazanmak için nasıl hareket ettiysek bundan sonraki seçimlerde de kazanmak için saha programlarıyla mücadele etmeye özen gösteriyoruz. İl başkanımıza verdiği destekten ötürü teşekkür etsem de İzmit Belediyesiyle sorunlar yaşıyoruz. Evet, bizim gençlik kampımız var. İzmit Belediyesinin gençliği büyütmek açısından bizlere de kampı verebilir diye düşünüyorum.

“BASINDAN GELECEKLER”

Ama o kampı biz talep ettiğimiz günden beri ‘Basından gelecekler, şehit yakınları gelecek, yaşlılar gelecek’ dediler tamam dedik ama 3 ay, 5 ay geçti. Hafta sonu için talepte bulunduk ancak nafile. Hafta sonu bile verilmedi. Sürekli gerekçeler üretilerek hayır deniyor.

KOÜ’LÜ GENÇLER ORADA CHP’LİLER YOK

1-2 ay önce gördüm, Kocaeli Üniversitesi’nden ekipler Sarısu Kampı’nda bir güzel ağırlanmış, yemekler yenmiş ama ne CHP’nin il gençlik kolları başkanı orada ne de İzmit gençlik kolları başkanı orada. CHP gençliğini temsil eden kimse yok. Bunun da bilinmesini istiyorum.

ÖN YARGI VAR!

Bizler liyakat anlayışına önem veriyoruz ama burada salona giren 200 arkadaşımıza karşı bir önyargı var. Bizler bu partiyi nasıl büyüteceğiz? Evet, gecemizi gündüzümüze katıyoruz, emek veriyoruz ama il örgütümüz dışında hiçbir destek görmüyoruz.”

Kaynak:enKOCAELİ

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam