HDP’li Gergerlioğlu: “Ülkenin içine düşürüldüğü tablo son derece kötü” - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 03:52

HDP’li Gergerlioğlu: “Ülkenin içine düşürüldüğü tablo son derece kötü”

reklam
HDP’li Gergerlioğlu: “Ülkenin içine düşürüldüğü tablo son derece kötü”
Son Güncelleme :

25 Kasım 2021 - 11:34

305 views
reklam

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, “Ülkenin içine düşürüldüğü tablo son derece kötü.

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, “Ülkenin içine düşürüldüğü tablo son derece kötü.” dedi.

Gergerlioğlu, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, bugün 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü olduğunu belirterek, “Maalesef vakalar artıyor. Her geçen gün, her yerden kadına yönelik sözlü, fiziksel, görsel her türlü şiddet vakası yağıyor maalesef. Türkiye kamuoyu bunu konuşuyor.” diye konuştu.

Ekonomide yaşanan gelişmelere değinen Gergerlioğlu, “Ekonomiyi batırmış durumdalar. Dün gece petrol istasyonlarının önünde kuyruktan geçilmiyordu. Herkes 3-5 kuruş daha ucuza benzin alabilmek için kuyruktaydı. Benzine, motorine 1 liranın üzerinde zamlar geldi. LPG yine çok zamlandı. Ülkenin içine düşürüldüğü tablo son derece kötü. Dolar, avro aşırı bir şekilde artmış durumda. Borç faizleri hızla artmış durumda. Çok riskli bir ülke durumuna gelmiş haldeyiz.” ifadesini kullandı.

Bazı cezaevlerinde sorunlar yaşandığını da öne süren Gergerlioğlu, bu sorunları sıraladı.

HDP'li Gergerlioğlu: Ülkenin içine düşürüldüğü tablo son derece kötü
HDP'li Gergerlioğlu: Ülkenin içine düşürüldüğü tablo son derece kötü

Kaynak: AA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam