İzmit’te bu akşam Duman grubu sahne alacak - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 01:04

İzmit’te bu akşam Duman grubu sahne alacak

reklam
İzmit’te bu akşam Duman grubu sahne alacak
Son Güncelleme :

29 Ekim 2021 - 13:21

259 views
reklam
İzmit'te bu akşam Duman grubu sahne alacak

İzmit Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında bu akşam ünlü rock müzik grubu Duman sahne alacak.

İzmit Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında bu akşam ünlü rock müzik grubu Duman sahne alacak.

İzmit Belediyesi’nin kutlama programları bu akşam ünlü rock müzik grubu Duman grubunun konseriyle devam edecek. Duman, sevilen şarkılarını bu akşam Fuar içi Güneş Sahnesi’nde saat 20.30’da vatandaşlarla birlikte söyleyecek. Bu akşam saat 18.30’da İzmit Belediyesi önünde İzmit Belediyesi bando performansı ve ardından Sahne İzmit Halk Dansları Topluluğu’nun zeybek performansı gerçekleşecek. Saat 19.00’da belediye önünden başlayacak olan fener alayı ve Cumhuriyet yürüyüşü ile yüzlerce vatandaş ellerinde meşalelerle fuar alanına yürüyecek.

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam