12 katlı binada yangın paniği - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 00:41

12 katlı binada yangın paniği

reklam
12 katlı binada yangın paniği
Son Güncelleme :

21 Kasım 2022 - 10:58

125 views
reklam

12 katlı binada yangın paniği Mutfakta çıkan yangın ekipleri harekete geçirdi Kocaeli’nin Gebze ilçesinde 12 katlı binanın bir dairesinde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

12 katlı binada yangın paniği

Mutfakta çıkan yangın ekipleri harekete geçirdi

– Kocaeli’nin Gebze ilçesinde 12 katlı binanın bir dairesinde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Yangın, Kocaeli’nin Gebze ilçesi, Barış Mahallesi, 1806 Sokak’ta bulunan 12 katlı bir binanın 9. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dairenin mutfak bölümünde henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Daireden yükselen dumanları fark eden vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan itfaiye ekipleri yangını söndürebilmek için çalışma başlattı. Ekiplerin yoğun uğraşlarının ardından yangın, kontrol altına alınarak söndürüldü. Ekiplerin çalışmalarını bazı vatandaşlar balkonlardan, bazıları ise sokağa çıkarak izledi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam