Aracıyla polis memurunu metrelerce sürükleyip yaralamıştı! 3 ay hapis yatıp çıktı, muhtar adayı oldu - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

23 Nisan 2024 - 19:22

Aracıyla polis memurunu metrelerce sürükleyip yaralamıştı! 3 ay hapis yatıp çıktı, muhtar adayı oldu

reklam
Aracıyla polis memurunu metrelerce sürükleyip yaralamıştı! 3 ay hapis yatıp çıktı, muhtar adayı oldu
Son Güncelleme :

31 Mayıs 2022 - 15:00

108 views
reklam

Kocaeli’de 8 ay önce yaşanan olayda otomobiliyle polis memurunu sürükleyip yaralayan Bülent Sadıkoğlu, İzmit ilçesindeki Erenler Mahallesi’ne muhtar adayı oldu. Diğer taraftan, Bülent Sadıkoğlu, 3 ay cezaevinde kalıp mart ayında serbest bırakılmıştı.

Bülent Sadıkoğlu, bundan 8 ay önce otomobiliyle polisin kontrol noktasında durmuştu. Kendisinden ehliyet ve ruhsat gösterilmesi istendiği esnada gaza basan Sadıkoğlu, aracı durdurmak için kapıya tutunan polis memurunu da sürüklemiş ve yaralanmasına sebep olarak kaçmıştı.

3 AY CEZAEVİNDE KALMIŞTI

Ardından yapılan incelemelerde eski CHP Gençlik Kolları’nda ilçe başkan yardımcılığı ve il başkan vekilliği gibi görevlerde bulunduğu görülmüştü. Kısa süre sonra yakalanan Bülent Sadıkoğlu, 3 ay cezaevinde yatıp Mart ayında adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam