Arkadaşının iş yerinde silahla vurulmuş halde bulundu - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

19 Mart 2024 - 14:49

Arkadaşının iş yerinde silahla vurulmuş halde bulundu

reklam
Arkadaşının iş yerinde silahla vurulmuş halde bulundu
Son Güncelleme :

09 Ağustos 2022 - 12:54

106 views
reklam

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bir kişi, arkadaşının işyerinde silahlı vurulmuş halde bulundu.

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bir kişi, arkadaşının işyerinde silahlı vurulmuş halde bulundu. Ağır yaralanan Yakup Yorulmaz hastaneye kaldırıldı.

Olay, Yeniyalı Mahallesi Ballı sokak üzerinde bulunan işyerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre arkadaşına yardıma giden Yakup Yorulmaz, işyerinin arka kısmına geçti. Bu sırada bir el silah sesi duyuldu. Hemen silah sesinin geldiği yöne gidenler Yakup Yorulmaz’ı kanlar içinde buldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, kalbinin altından vurulan Yakup Yorulmaz’a ilk müdahalesini olay yerinde yaptı. Ambulans ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Yakup Yorulmaz’ın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. – KOCAELİ

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam