Darıca’da Bayram Temizliği Yapılan Daire Yangında Hasar Gördü - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 01:48

Darıca’da Bayram Temizliği Yapılan Daire Yangında Hasar Gördü

reklam
Darıca’da Bayram Temizliği Yapılan Daire Yangında Hasar Gördü
Son Güncelleme :

20 Nisan 2023 - 7:40

101 views
reklam

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde üç katlı bir binanın zemin katında yangın çıktı. Yangında bayram temizliği yapılan daire büyük hasar aldı ve çoğu eşya kullanılamaz hale geldi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı ve herhangi bir yaralanma olmadı.

Bayram temizliği yapılan daire yangında büyük hasar aldı

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde üç katlı binanın zemin katında yangın çıktı. Yangın sebebiyle çoğu eşyanın kullanılamaz hale geldiği dairede, yaklaşan bayram öncesi daha yeni temizlik yapıldığı öğrenildi.

Olay, Kazım Karabekir Mahallesi Battal Gazi Caddesi Birgül Sokak’ta yer alan binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 katlı binanın zemin katında bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüyerek, dairenin diğer odalarına da sirayet etti. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bilindirilmesiyle olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Dumanlardan ve yangından kimsenin etkilenmediği öğrenildi.

Öte yandan, yaklaşan Ramazan Bayramı sebebiyle aile fertlerince dairede yeni bayram temizliği yapıldığı öğrenildi. Yangın sebebiyle dairede büyük hasar meydana gelirken, çoğu mobilya ile kişisel eşya da kullanılamaz hale geldi. Dairenin son hali ise vatandaş kamerasına yansıdı.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam