Eşiyle ilişkisi olduğunu iddia etti! Komşusunu çırılçıplak soyup beyzbol sopasıyla döverek videoya aldı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 21:39

Eşiyle ilişkisi olduğunu iddia etti! Komşusunu çırılçıplak soyup beyzbol sopasıyla döverek videoya aldı

reklam
Eşiyle ilişkisi olduğunu iddia etti! Komşusunu çırılçıplak soyup beyzbol sopasıyla döverek videoya aldı
Son Güncelleme :

26 Ağustos 2022 - 11:02

111 views
reklam

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yasak aşk yaşadığı komşusunun kocası tarafından çırılçıplak soyulup beyzbol sopasıyla dövülen, o anların görüntüsüyle kendisine şantaj yapıldığını ve aracının gasp edildiğini öne süren bir adam polise gitti. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri 3 kişiyi gözaltına alırken öfkeli koca tutuklandı.

Yenidoğan Mahallesi’nde yaşayan M.Y., polis merkezine giderek komşusu F.Z. ile ilişkisi olduğunu, F.Z.’nin eşi H.Z.’nin ilişkilerini öğrenince kendisini çırılçıplak soyarak, beyzbol sopasıyla dövdüğünü, o anları cep telefonuyla kaydettiğini iddia etti.

ŞANTAJ YAPIP ARABASINI ALMIŞ

M.Y. ayrıca H.Z.’nin kendisine görüntülerle şantaj yaptığını, otomobilinin satışını bedelsiz olarak onun akrabası U.Y.’nin üzerine yaptığını ifade etti.

Eşiyle ilişkisi olan komşusunu beyzbol sopasıyla dövdü, otomobilini gasbetti

KADIN İLİŞKİ YAŞADIKLARINI REDDETTİ

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, H.Z. ile eşi F.Z. ve akrabaları U.Y.’yi gözaltına aldı. Şüpheliler emniyetteki ifadelerinde suçlamaları reddetti. F.Z. ise M.Y. ile aralarında ilişki olmadığını söyledi. Yapılan incelemelerde ise araç satışının gerçekleştiği tespit edildi.

Eşiyle ilişkisi olan komşusunu beyzbol sopasıyla dövdü, otomobilini gasbetti

TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerin ardından 3 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden H.Z. ‘Gasp, şantaj, cinsel istismar, tehdit, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. F.Z. ve U.Y. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam