Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 18:19

Gebze Yangın

reklam
Gebze Yangın
Son Güncelleme :

05 Temmuz 2023 - 15:29

88 views
reklam

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir evde çıkan yangında anne ve çocuğu yanıklarla yaralandı. Yangından etkilenen diğer iki kişi ise dumandan etkilendi. Olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi ve mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı. Yaralılar hastanelere kaldırıldı.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde evde çıkan yangında anne ile çocuğu yaralandı, 2 kişi ise dumandan etkilendi.

Arapçeşme Mahallesi 1038. Sokak’taki 5 katlı apartmanın giriş katında S.Ö’ye ait evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Kısa sürede evi saran alevleri fark eden çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kapının açılmaması nedeniyle evde mahsur kalan aynı aileden 4 kişi, itfaiye erlerince kurtarıldı.

Yangında el ve kollarında yanıklar oluşan anne Ö.Ö. ile çocuğu E.Ö. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine, dumandan etkilenen N.Ö. ve Ş.Ö. ise Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaynak: AA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam