Görme Engelliler ve Aileleri Sarısu Gençlik Kampında Unutulmaz Anlar Yaşadı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

28 Nisan 2024 - 22:21

Görme Engelliler ve Aileleri Sarısu Gençlik Kampında Unutulmaz Anlar Yaşadı

reklam
Görme Engelliler ve Aileleri Sarısu Gençlik Kampında Unutulmaz Anlar Yaşadı
Son Güncelleme :

09 Eylül 2023 - 7:16

100 views
reklam

Görme Engelliler ve Aileleri Yardımlaşma Derneği üyeleri, İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle Sarısu Gençlik Kampı’nda unutulmaz anlar yaşadı. Dernek üyeleri, kamp süresince çeşitli etkinliklerle eğlendi ve İzmit Belediye Başkanı’na teşekkür etti.

Görme Engelliler ve Aileleri Yardımlaşma Derneği üyeleri 3 gün boyunca Sarısu Gençlik Kampı’nda çeşitli etkinliklerle unutulmaz anlar yaşadı.

İzmit Belediyesi, kentte faaliyet gösteren dernek ve STK’ları Sarısu Gençlik Kampında ağırlamaya devam ediyor. Son olarak Görme Engelliler ve Aileleri Yardımlaşma Derneği üyeleri Sarısu’da konuk edildi. 2 gece 3 gün ağırlanan dernek üyeleri ve aileleri, kendilerine kamp imkanı sunan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Görme Engelliler ve Aileleri Yardımlaşma Derneği üyeleri, kamp programında gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlendi. Görme Engelliler ve Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Dursun Karaman programa dair yaptığı açıklamada, “Dernek olarak 3 gündür Sarısu Gençlik Kampında ağırlanıyoruz. Yeşillikler içerisinde çok güzel ortamdayız. Çevrede yürüyüş yaptık, akşamları sohbet ettik, dans ettik, güzel vakit geçirdik. İnşallah bu etkinliklerin devamı gelir. Burada kısa süre içerisinde bile moralimiz düzeldi. İzmit Belediyesi’ne bize sağladığı bu ortamdan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam