Kızını taciz eden adama hesap sormaya giden anne, kendisi de tacize uğradı: Göğsümü ellemeye başladı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 13:48

Kızını taciz eden adama hesap sormaya giden anne, kendisi de tacize uğradı: Göğsümü ellemeye başladı

reklam
Kızını taciz eden adama hesap sormaya giden anne, kendisi de tacize uğradı: Göğsümü ellemeye başladı
Son Güncelleme :

04 Haziran 2022 - 14:29

168 views
reklam

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde iddialara göre 14 yaşındaki kız çocuğu tacize uğradı. Bu haberi alan anne, kızını taciz eden adamdan hesap sormaya gitti. Şüpheli şahıs, arbede sırasında bu sefer de anneye tacizde bulundu. 3 çocuk annesi F.S. konuyla ilgili, “Ben onunla orada boğuşurken beni de taciz etmeye başladı. Göğsümü elliyor, kolumu cimcikliyordu” dedi.

Gebze ilçesinde yaşayan 14 yaşındaki S.A., okula gittiği sırada otopark görevlisi olan yaşlı bir şahsın kendisine ‘Günaydın’ dediğini duydu. Bu durumu önemsemeyen S.A., sonraki günlerde yaşlı adamın sürekli önüne çıkıp kendisiyle konuşmaya çalıştığını fark etti. Şahsın önünü kesip kendisine iltifat etmesinden rahatsız olan S.A. durumu annesine söyledi. Bunun üzerine üç çocuk annesi F.S. (42), kızını okula kendisi götürme kararı aldı.

İKİLİ ARASINDA ARBEDE YAŞANDI

Önden giden kızını takip eden anne F.S. yaşlı adamın yine kızına yakınlaşmaya çalıştığını gördü. Bunun üzerine duruma tepki gösteren F.S. ile yaşlı adam arasında arbede yaşandı. Arbede sırasında kendisi de taciz edilen F.S., fenalık geçirerek bayıldı. O anlar ise o sırada yoldan geçerken durumu gören ve anneye yardım etmeye çalışan bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi. Olayın ardından karakola giden anne F.S., yaşlı adamdan şikayetçi oldu. Evden dışarıya çıkarken bile korktuklarını söyleyen F.S., kendilerine bunu yaşatan şahsın tutuklanmasını istiyor.

“SUÇÜSTÜ YAPMAK İSTEDİM”

1 ay önce kızının okula giderken otopark görevlisi tarafından sözlü tacize uğradığını söyleyen 3 çocuk annesi F.S., “Kızım bana, ‘Bir amca var, ben gittiğim zaman bana günaydın diyor’ diye söylüyordu. Ben ilk başlarda pek aldırmadım, masumane bir ‘Günaydın’ diye düşündüm. Bir gün iş yokken evdeydim, kızımın ikizi evden çıkmamıştı. Kızım okula kendisi gitti. Otopark görevlisi yolunu kesip ‘Sen geldiğin zaman dünyama güneş doğuyor, buralar ışıl ışıl parlıyor’ falan gibi sözlerde bulunmuş. Kızım bunu bize söylediğinde ben de hemen öğretmenini aradım, okula geleceğimi söyledim. Kızımın öğretmeni bana okula gitmememi, şahsa gidip söylesem bile inkar edeceğini söyledi. Kızımı okula kendim götürmek istedim suçüstü yapayım diye. Ben giderken kızıma ‘Sen önden git, ne söylerse söylesin sen kesinlikle cevap verme, yoluna git’ dedim. Kulübenin içinden çıkınca bir baktım 50-60 yaşlarında bir adam. Benim kızım daha 14 yaşında. Onu öyle görünce ben şok oldum zaten. Yaklaştım, ‘Amca utanmıyor musun saçından, başından? El kadar çocuğa her gün yolunu kesip laf atıyorsun’ dedim. ‘Ben böyle bir şey söylemedim’ dedi. Gözümle gördüğüm halde, kulaklarımla işittiğim halde inkar etti” dedi.

Kızını taciz eden adama hesap sormaya giden anne de tacize uğradı: Göğsümü ellemeye başladı

“GÖĞSÜMÜ ELLEYİP, KOLUMU CİMCİKLEDİ”

Kızını görünce şahsın hemen kulübeden çıktığını ve genç kıza doğru yürümeye başladığını kaydeden F.S., “Elini arkasına koydu, kızıma doğru yürüdü. Ben onu o şekilde görünce daha fazla dayanamadım. Yakasından tuttum, yumruk vurmak istedim. Yüzüne gelmedi. Ben onunla orada boğuşurken beni de taciz etmeye başladı. Göğsümü elliyor, kolumu cimcikliyordu. Ben bir yandan kendimi kurtarmaya çalışıyorum, bir yandan da vurmaya çalışıyordum. Kızımın babasına söylemiştim bir akşam önceden ‘Gel kızının yanında dur’ diye, o da oradaydı. Bir yumruk vurur vurmaz adam sanki kurşun yemiş gibi kendisini yere attı. Yerde çırpınmaya başladı. O sırada bir tane genç geldi yanımıza. Çocukların babasına ‘Adliyenin önündesiniz, yapmayın’ dedi. Ben de o anda ‘Kızımı taciz etti’ dedim. Sağ olsun kaçmasın diye şahsı tuttu. Bir yandan da onu kayda almaya çalıştı. O anda nefesim kesildi. O kadar kötü oldum ki kendimden geçmişim. Birisi beni çağırdı, beni kaldırmaya çalıştılar. Ben o anda onu öldürmek istedim, yapamadım” diye konuştu.

Kızını taciz eden adama hesap sormaya giden anne de tacize uğradı: Göğsümü ellemeye başladı

“TUTUKLANMASINI İSTİYORUM”

Yetkililerden tek isteğinin şahsın tutuklanması olduğunu gözyaşları içinde anlatan anne F.S., “Ben o adamın tutuklanmasını istiyorum. Ben işimden oldum, kızımı her gün okula ben götürüp getiriyorum. Sadece yevmiye işi çıktıkça gidiyorum, evim bir şekilde geçindirmeye çalışıyorum. O tutuklanmadan ben rahat edemem. Hep aklım kızımda kalıyor. Tutuklansın, ben de rahat bir şekilde işime gideyim. Rahat bir nefes alayım. Aklım kızlarımda kalmasın. Bugün ben daha fazla ileriye gitmeden bunun önünü kestim ama yarın, öbür gün başka çocuklara da yapar. Ben de korkuyorum, kızım da korkuyor. Belki evimin adresini biliyor, belki kızımın peşinden gidiyor, hiç bilmiyorum. Bir an evvel tutuklansın. Ben artık rahat etmek istiyorum. Ben artık korkmadan işime gitmek istiyorum. Aklım çocuklarımda kalmasın, aklım kızımda kalmasın” şeklinde konuştu.

Kızını taciz eden adama hesap sormaya giden anne de tacize uğradı: Göğsümü ellemeye başladı
Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam