Kocaeli ve İstanbul’da FETÖ operasyonu: 9 şüpheli adliyeye sevk edildi - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 06:22

Kocaeli ve İstanbul’da FETÖ operasyonu: 9 şüpheli adliyeye sevk edildi

Kocaeli ve İstanbul’da FETÖ operasyonu: 9 şüpheli adliyeye sevk edildi
Son Güncelleme :

23 Haziran 2023 - 7:47

80 views

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen terör örgütü FETÖ soruşturması kapsamında, Kocaeli ve İstanbul’da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 9 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra sağlık kontrolleri yapıldı ve sabit hatlardan aranma kayıtları bulunduğu belirlenen şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Kocaeli merkezli 2 ilde FETÖ’ye yönelik operasyonda gözaltına alınan 9 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığınca terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 20 Haziran’da Kocaeli ve İstanbul’da düzenlenen operasyonda yakalanan 9 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sabit hatlardan aranma kayıtları bulunduğu belirlenen şüpheliler, sağlık kontrollerinin ardından Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi.

Kaynak: AA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam