Kocaeli’de 6 yaşındaki çocuğa cinsel istismar iddiası! Mahkeme, akıl sağlığı için rapor istedi - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 16:08

Kocaeli’de 6 yaşındaki çocuğa cinsel istismar iddiası! Mahkeme, akıl sağlığı için rapor istedi

reklam
Kocaeli’de 6 yaşındaki çocuğa cinsel istismar iddiası! Mahkeme, akıl sağlığı için rapor istedi
Son Güncelleme :

25 Nisan 2022 - 11:46

95 views
reklam

Kocaeli’de 20 yaşındaki B.M.’nin, 6 yaşındaki erkek çocuğuna yönelik cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. Sanık, mahkeme başkanının, “Mağdura yönelik herhangi bir eylemde bulundun mu? Pantolonunu indirdin mi?” sorusunu “Yapmışlığım olmuştur” cevabını verdi. Mahkeme heyeti, sanığın akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespiti için rapor düzenlenmesine karar vererek, duruşmayı erteledi.

11 Eylül 2021 tarihinde Kocaeli’de 29 yaşındaki B.M., cadde üzerinde oyun oynayan 6 yaşındaki K.P.P.’yi çağırarak bir evin bahçesine götürdü. Daha sonra B.M., erkek çocuğu K.P.P.’nin pantolonunu indirerek cinsel istismarda bulunmak istedi. Pantolonunu hızlıca giyen 6 yaşındaki çocuk, korkuyla olay yerinden kaçarak annesinin yanına gitti. Annenin şikayette bulunması üzerine şüpheli gözaltına alındı.

“YAPMIŞLIĞIM OLMUŞTUR”

Hakkında “Çocuğun cinsel istismarı” ve “Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından dava açılan tutuksuz sanık B.M.’nin, Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasına devam edildi. Duruşmaya B.M., ailesi ve avukatı katıldı.

'6 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel birliktelik teklif etti' iddiası

Mahkeme başkanının, “Cinsel istismarın ne demek olduğunu biliyor musun?” sorusunu yanıtlayan B.M., “Bilmiyorum” dedi. “Mağdura yönelik herhangi bir eylemde bulundun mu? Pantolonunu indirdin mi?” sorusunu ise sanık, “Yapmışlığım olmuştur” diyerek yanıtladı.

“KENDİSİ DE İSTİSMARA AÇIK BİRİ”

B.M.’nin akıl sağlığının yerinde olmadığını söyleyen avukatı, “Kendisi de istismara açık birisidir, bu sebeple sizin sorunuza ‘Yapmışlığım olmuştur’ cevabını verdi” diye konuştu.

AKIL SAĞLIĞI RAPORU İSTENDİ

Mahkeme heyeti, sanığın akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespiti için rapor düzenlenmesine karar vererek, duruşmayı erteledi.

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam