Kocaeli’de ilaç fabrikasında yangın - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 10:31

Kocaeli’de ilaç fabrikasında yangın

reklam
Kocaeli’de ilaç fabrikasında yangın
Son Güncelleme :

20 Haziran 2022 - 10:35

119 views
reklam

‘MÜDAHALE HALA DEVAM EDİYOR’Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ilaç fabrikasındaki yangın ile ilgili çalışmaları takip etti.

‘MÜDAHALE HALA DEVAM EDİYOR’

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ilaç fabrikasındaki yangın ile ilgili çalışmaları takip etti. Tüm imkanların seferber edildiğini belirten Kocaeli Valisi Yavuz, ” AFAD, UMKE, itfaiye ve devletimizin tüm imkanlarını  seferber ettik, buraya tüm gücümüzle geldik. Müdahale hala devam ediyor. Sevindirici tarafı; herhangi bir yaralanma ve hayatını kaybeden kardeşimiz bulunmuyor. Şu anda da titiz bir çalışma devam ediyor. Yavaş ilerlemesinin sebebi; içeride itfaiye erlerimizin can güvenliğini tehlikeye atmamak ve dikkatli bir çalışma yapılması gerekiyor. Hava kalitesini ölçen sistemlerimiz var, bunları da kontrol ediyoruz. Şu ana kadar bir olumsuzluk söz konusu değil. Arkadaşlarımızın titiz çalışmaları sonucunda alevleri, fabrikanın diğer bölümlerine sıçramadan söndüreceğimizi umut ediyor ve bunun için gayret sarf ediyoruz. Atabay İlaç, Türkiye’nin marka fabrikalarından birisi, öncü kuruluşlarından. Çok önemli ilaçları üreten ve ülkemizin ihtiyacını karşılayan bir firmamız. Elbette üzüntülüyüz ama bu süreçte hep beraber dayanışma içerisinde atlatacağız” dedi.

Kaynak: DHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam